logo acmp cgpm
dé militaire vakbond

NL

FR

EN

Zoek een afgevaardigde

ACMP-CGPM: dé militaire vakbond

 

ACMP-CGPM is de enige échte militaire vakbond: apolitiek, ongebonden en zuiver militair. We zijn een moderne, professionele vakorganisatie met 100% aandacht voor de belangen van het militair personeel. Daartoe hebben we een sterk netwerk van afgevaardigden in elke kazerne en binnen elke rang.

100% voor Militairen

Alle militairen kunnen bij ACMP-CGPM terecht voor duidelijke en eerlijke informatie over hun militaire loopbaan, hun rechten en hun plichten. We verdedigen de belangen van  onze leden bij de overheid, in overlegorganen en waar nodig in de rechtbank.

ACMP-CGPM kiest daarbij altijd voor een realistische, persoonlijke en oplossingsgerichte aanpak.


100% voor Defensie

Als militaire vakbond willen we ook meewerken aan het uitbouwen van een gezonde Defensie die nu en in de toekomst in staat is om haar taken efficiënt en veilig tot een goed einde te brengen.

ACMP-CGPM kiest zuiver voor het belang van de militairen en het leger.

Daarom kiezen echte militairen voor ACMP: de enige échte militaire vakbond! 

 

arrow down

Lid worden ?

Schrijf u nu in!

Recent nieuws


Niets nieuws aangaande de pensioenhervorming

Vandaag 9 november vermeldt de krant ‘De Tijd’ dat er uitstel gaat komen voor de hervorming van de ambtenarenpensioenen, waaronder deze van de militairen.

Lees meer

De pensioenhervorming: het laatste nieuws aangaande de ‘zware beroepen’

Volgens de berichtgeving in de media (op 27 oktober) zouden pensioenminister Bacquelaine en de ambtenarenvakbonden een belangrijke doorbraak bereikt hebben in het dossier van de ‘zware beroepen’.

Lees meer

De sluiting van de kazernes en de Herstructureringsvergoeding

Deze morgen werd, als een donderslag bij heldere hemel, door de media aangekondigd dat er 15 kazernes zouden gesloten worden. Zeven in Vlaanderen: Koksijde, Ieper, Gavere-Semmerzake, Oostende, Zutendaal, Tielen en Berlaar.

Lees meer