logo acmp cgpm
dé militaire vakbond

NL

FR

EN

Zoek een afgevaardigde - POC

Neem op 23 november 2013 deel aan het ACMP-congres

11/09/2013

Volgens het statuut van de ACMP-CGPM dient er om de vijf jaar een congres georganiseerd te worden. Alle leden – zowel actieve militairen als gepensioneerden – worden  uitgenodigd om  op zaterdag 23 november 2013  deel te nemen. U komt toch ook?

De belangrijkste opdracht van het vijfjaarlijks ACMP-congres bestaat erin om een vernieuwd Algemeen Programma goed te keuren. Zo zal je als ACMP-lid actief kunnen deelnemen aan een stemming over ieder onderdeel van het Algemeen Programma en leg je mee onze syndicale strijdpunten voor de toekomst vast.

Een andere opdracht van het congres is de benoeming van zes verantwoordelijke leiders, die samen de nieuwe Directieraad van de ACMP-CGPM zullen vormen gedurende de komende vijf jaar. De Directieraad is het beheersorgaan van de organisatie en is zodoende verantwoordelijk voor de goede werking van de ACMP-CGPM.

Rekening houdend met de aard van de activiteiten gedurende het congres en het feit dat deze gelegenheid zich in principe slechts om de vijf jaar voordoet, doen we er momenteel alles aan om er een vruchtbaar en aangenaam evenement van te maken. Een evenement waarbij u niet alleen de kans krijgt om zich uit te spreken over de koers die ACMP-CGPM de komende jaren moet varen, maar ook de kans krijgt om nauwere contacten te leggen met alle aanwezigen.

Voor de gelegenheid wijken we uit naar het congrescentrum Ter Elst te Edegem (Antwerpen). Het verloop ziet er als volgt uit:

08u15 Ontvangst met welkomstkoffie en versnaperingen
08u45 Opening plenaire zaal
09u00 Aanvang plenaire sessie
  Officiële opening
  Benoemen nieuwe directieraad
  Stemming van het Algemeen Programma – Deel 1
10u30 Koffiepauze
11u00  Stemming van het Algemeen Programma – Deel 2
12u30 Slotwoord
12u45 Walking lunch
14u45 Einde    

 Deelnemen is kosteloos en kan door inschrijving via de registratiepagina www.gofortherealthing.be

banner654x240 blanco3

 


Terug

Toelichting Congres Foto 2 1