logo acmp cgpm
dé militaire vakbond

NL

FR

EN

Zoek een afgevaardigde - POC

Een mooie korting voor militairen en burgers van Defensie bij de aankoop van een auto van het merk Opel

21/04/2015

Militairen die als particulier op zoek zijn naar een nieuwe auto, zullen blij zijn te vernemen dat CDSCA onlangs heeft aangekondigd dat Defensie en autoconstructeur Opel een overeenkomst hebben ondertekend. Voortaan zal elk lid van ons departement kunnen profiteren van de gunstige voorwaarden, die men kan bekomen bij een bestelling van een wagen van dit Duitse merk.

Wie als personeelslid van Defensie zijn militaire identiteitskaart voorlegt aan een Belgische concessiehouder van Opel naar keuze, kan een korting bekomen tot 20% van de catalogusprijs van het voertuig. Deze korting kan een beetje variëren in functie van het model dat men kiest. Daarenboven geldt er ook een korting op de fleetpacks die aan zeer interessante voorwaarden worden aangeboden. De korting van ongeveer 20 % is ook van toepassing op alle opties. Indien de militair in actieve dienst voor een bestelwagen kiest, kan de korting zelfs oplopen tot 32%.

Dus vanaf nu geniet het Defensiepersoneel dezelfde kortingen als het personeel van de Europese Unie, Eurocontrol, de NAVO en SHAPE.

 

Voor meer informatie kan u terecht op de website van CDSCA: www.cdsca-ocasc-ticketsonline.be/


Terug

LOGO OPEL2